mandag 10. oktober 2011

Vogntanker: Lenge leve Emmaljunga Duo Edge!

Så skal jeg også mene noe om vogner. Her er den vogna vi landet på for minstemann, etter lange overveielser, og søk på både finn.no, blocket.se, vauva.fi og forhandlersider. Dette var i 2010. Vognen vi landet på, er fra 2003, kjøpt på finn.no, vi reiste helt til Grua for å hente en som var så langt fra svart og brun og kjedelig MØRK som vi kunne komme:
Og den har vært helt super! Stødig, alle finesser man trenger, varm om vinteren, godt luftet om sommeren, skjermer barnet godt, tåler 4 handleposer under (Ja, jeg har gjort det flere ganger), Gode lufthjul, som vi forøvrig har byttet en etter en, lett å bytte og rimelig nok.

Men så ble det spørsmål om å finne en ny nå når minsten ikke trenger bagdelen, altså en sittevogn. jeg leste og søkte og testet, og gjett hva vi landet på.... Jo, en Emmaljunga Duo Edge 2007 i khakigrønn og sitrongult! Også den kjøpt på finn.no. Den har et par nyheter i forhold til den gamle: Litt lettere å bytte kjøreretning, med press-inn-og-dra-opp istedenfor å vippe opp låser og skyve ut og inn. Og litt mer solid ramme på sittedelen. Også litt solidere stoff, bittelitt. (Eller bare nyere?) Men det betyr at vi atter igjen har en bagdel for mye :-) Jaja, det var såpass vanskelig å finne en annen vogn som har like god plass, finesser og som tåler noen handleposer under, så det er greit!

Lenge leve Emmaljunga Duo Edge! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar